Chef på ett globalt företag: “Det såg ut som fjärilar”
Ziccarelli, med Kaitlin, Whitney och Alyssa (från vä till hö). (Foto: Matthew Little/The Epoch Times)


Ridån gick ner inför en stående ovation på Divine  Performing Arts (DPA’s) premiäruppträdande i Rochester i staten New York,  under lördagkvällen, den 21 februari.

Ziccarelli som är chef för ett internationellt företag, kom med 10-åriga Alyssa och två av hennes bästa vänner, Whitney och Kaitlin.

– Jag tyckte det var helt hänförande, det har varit färgsprakande och  fullt av energi, sade Ziccarelli.

Whitney höll med: “Jag tyckte showen var vacker och färgrik. Dansarna var helt otroliga och berättelserna i showen var väldigt rörande på  många sätt.”

Även Kaitlin var förtjust i färgerna. Hennes vän Alyssa imponerades speciellt av Tang Hovets Trummare, ett energiskt framträdande som hyllade prakten under Kinas hyllade Tangdynasti.

– Jag tycker verkligen om showen med allt trummande och de andra framträdandena. Jag gillade verkligen trummarna, sade Kaitlin.

Ziccarelli var särskilt hänförd av Välkomnande Vår, en pulserande solfjäderdans, ett inslag hämtat ur Kinas folkliga tradition.

– De såg ut som fjärilar, sade hon.

Hon uppmärksammade även dansarnas tekniska förmåga: 

– Jag tyckte om deras  flexibilitet. Jag tycker om att se vad de kan åstadkomma med sina  kroppar, och jag älskar helt enkelt energin som de förmår uppvisa och  den omfattande känsla och insats som de lagt ner i detta.

– De berättar verkligen en historia. Det handlar om passion, om energi och om att leva fullt ut och hur engagerade de är som kan visa upp detta. Det är fantastiskt!, utbrast Ziccarelli.

Hon berördes speciellt av “Himlen väntar oss trots förföljelse”.

Dansen berättar en historia om en ung pappa som blir förföljd för att han utövar Falun Dafa, en traditionell spirituell lära, men blir slutligen belönad av himlen för sin tilltro och godhet.

– Jag tyckte det var så uppriktigt, och den lilla flickan uppvisade så mycket kärlek. Just den här frustrationen över att inte kunna göra det du älskar – det var något som jag lade märke till, tillade Ziccarelli.

Divine Performing Arts hade två föreställningar på Rochester Auditorium Theatre innan de fortsatte sin världsturné 2009.

 

 

Epoch Times är stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts 2009 års världsturné (Divine Performing Arts). För mer information, besök shenyunperformingarts.org

 

Översatt från: