Chef för tillverkningsfabrik: “Nedstigandet av himmelska konungar” väckte mitt minne
Chihito Godo från Inazawa känner att han är “väldigt lycklig och välsignad, mycket mycket lycklig” efter att ha sett Chinese Spectacular. (Foto: Cao Jingzhe/Epoch Times).


Chihito Godo från staden Inazawa i Japan, är chef vid en tillverkningsfabrik. Efter att ha sett Divine Performing Arts Spectacular i Nagoya säger han:

– När ridån öppnades för första numret ”Nedstigandet av himmelska konungar” verkade skådespelet på scenen plötsligt väcka upp ett minne som varit sovande under en lång lång tid. Mina tårar vällde fram som ur en källa.

– Jag har levt på jorden i 70 år. Jag har aldrig varit i ”Den absoluta lycksalighetens paradis” men dagens föreställning fick mig att förstå vad absolut lycksalighet är, sade Godo.

Godo säger att han aldrig varit i Kina men att Spectacular fick honom att känna längtan efter Kina.

– Föreställningen visade Kinas femtusenåriga kultur och historia. I dag kände jag att jag antagligen levt i Kina för flera tusentals år sedan.

– Jag känner mig väldigt lycklig och välsignad idag väldigt väldigt glad, sade han flera gånger

– Inte ett enda ögonblick i dag kan bytas mot hur mycket pengar som helst. Jag träffade många kineser inne på teatern, på något sätt kände jag att de är mina sedan länge saknade vänner.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-2-18/66136.html