Chef för Rolls-Royce i Sydney kallar Shen Yun för "absolut fantastiska"


Bevan Clayton, chef för Rolls Royce i Australien, lovordade Shen Yun Performing Arts Companys premiärshow på Sydneys berömda teater Capitol på tisdag kväll, den 8 februari.

Han sade att han älskade showen och beskrev den som ”helt fantastisk”.

Shen Yun Peforming Arts visar världens främsta show inom klassisk kinesisk dans och musik. De har en unik målsättning; att återuppväcka den sanna traditionella kinesiska kulturen.

Mycket av Kinas rika konstnärliga uttryck har förstörts under decennier av kommunistiskt styre som fortsätter än idag, och Shen Yun hoppas att reparera denna skada genom att presentera den rena skönheten i den antika kulturen.

– Jag är så förvånad. Jag hade ingen aning om att det hade den sortens innehåll, särskilt den visuella – grafiken i bakgrunden och de filmer som hör ihop med dansen – är verkligen fantastisk. Jag är mycket överraskad över det och älskar den, sade Clayton.

Ett varumärke för den New York-baserade Shen Yun är dess effektfulla bilder som projiceras i bakgrundscenerna. Många av dessa bakgrunder är animerade och synkroniserade med koreografi och texter. De ger ett landskap, ramar in och levandegör historien bakom artisternas sånger och danser.

– Grafiken, till exempel när någon försvinner och sedan flyger, jag tycker det är ganska häpnadsväckande och tajmingen var helt underbar. Jag är mycket nöjd, sade Clayton.

Clayton syftade på några scener som visar gudomliga varelser som ses flyga ner på skärmen och sedan mirakulöst dyker upp på scenen, för att sedan se ut att återigen flyga iväg i fjärran i slutet av dansen.

Varje dans scen backas upp av en hel orkester som spelar med en unik blandning av gamla kinesiska och moderna västerländska instrument.

Clayton förvaltar bilföretaget Trivett Classic i East Sydney, som är återförsäljare av Rolls-Royce i Asutralien. Han anses vara den mest framgångsrika bilhandlaren i landet. Regionalchefen Colin Kelly säger att han är den mest framgångsrika Rolls-Royce-återförsäljaren i Asien-Stillahavsområdet enligt en rapport från Daily Telegraph 2008.

Kelly Zhan och Raiatea Tahana-Reese rapporterade.

New York-baserade Shen Yun Performing Arts har tre danskompanier som framträder samtidigt runtom i världen. För ytterligare information, se hemsidan http://sv.shenyunperformingarts.org

Epoch Times är mediapartner till Shen Yun Performing Arts.

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/50904/