Borgmästaren i San Diego hälsar till Shen Yun Performing Arts


<!– /* Font Definitions */ @font-face

San Diegos borgmästare Jerry Sanders skickade en officiell hälsning till gästerna och deltagarna i Shen Yun Performing Arts när det New York-baserade dans- och musikföretaget började den första av sju föreställningar på San Diego Civic Theatre den 26-31 december.

Inspirerad av andan i en gammal kultur, väcker Shen Yun Performing Arts nytt liv i klassisk kinesisk dans och musik i en färgsprakande och hisnande show.

I sin hälsning sade borgmästare Sanders ”Vi är hedrade över att vara värd för denna upplyftande show för fjärde gången … Shen Yun har blivit nummer ett bland liveframträdande föreställningar och väcker uppseende världen över och har glatt, bländat, och inspirerat publik i över 100 städer på fem kontinenter. Denna berömda föreställning av traditionell kinesisk kultur och scenkonst är av världsklass och kommer säkerligen att tillföra glädje, skönhet och elegans under semesterperioden.”

Shen Yun framför ett helt nytt program under 2010 och åtföljs av en stor orkester. New York företaget är en del av en världsturné som besöker över 30 länder med tre separata artistgrupper som turnerar samtidigt.

The Epoch Times är mediasponsor till Shen Yun Performing Arts. För mer information, besök

www.ShenYunPerformingArts.org

http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/27052/