Borgmästare säger - Chinese Spectacular är absolut tekniskt fulländad


Borgmästaren i ett av Londons finaste områden har beskrivit Chinese Spectacular som ”en fest av färg och grace”.

Camdens borgmästare Dawn Somper var en av VIP-gästerna vid fredagens premiärföreställning.

– Jag har aldrig sett en föreställning som denna – så vacker och så intressant, det är synd vi inte ser mer av det i detta land.

Speciellt uppskattade hon de storskaliga gruppdanserna.

– Vattendansen [‘Nymphs of the Sea’] hade sådan grace och en skönhet, de är sådan vackra dansare, det är de verkligen. Det var jättesvårt att se deras fotrörelser. Det är väldigt annorlunda mot engelsk dans där man ser fötterna hela tiden.

Hon tillade att föreställningen var  ”tekniskt fulländad”.

– Jag tyckte den var underbar. Det var en fullständig fest av färger och grace, och det var lite humor i den också, utöver dramat, allt fanns där på scen. Det var förtjusande. Jag tror att ingen som ser denna föreställning skulle vilja att den traditionella kinesiska kulturen dör igen. De kommer alltid att efterfråga mer, så ni har automatisk en publik nu.

Det var en “uppenbarelse” för henne att lära sig mer om den kinesiska kulturen sade hon.

– En annan sak som var väldigt tilltalande var bakgrunderna. De var så vackra och det var trevligt att se sångtexterna på dem.

Föreställningarna som var helt utsålda kommer att fortsätta med en kvällsföreställning på lördag och en avslutande matinéföreställning på söndag.

Efter det kommer Divine Performing Arts dance company att fortsätta turnén till Paris, Genève och Wien.

För mer information om kommande Divine Performing Arts föreställningar, besök: http://en.epochtimes.com/features/dpa2008/

Epoch Times är stolta sponsorer av Shen Yun Chinese Spectacular. För ytterligare information besök: http://divinePerformingarts.org
version