Avhopp från kkp syns på kinesiska sedlar
10-yuanssedel med texten ”Läs de Nio kommentarerna, gå ur det onda partiet”. (Foto: Epoch Times)


Effekten av Epoch Times "Nio kommentarer om kommunistpartiet" sprider sig över Kina. Inom kort har 10 miljoner människor tagit avstånd från partiet. Från flera håll i landet kommer uppgifter om att budskapet om de Nio kommentarerna finns att läsa till och med på vanliga sedlar.

Det har kommit uppgifter från Peking, Shanghai, Nanjing, Nanchang, Wuhan, Shenyang, Changsha, Chengdu och andra kinesiska städer, om att uttalanden om utträden ur det kinesiska kommunistpartiet (kkp) har dykt upp på kinesiska sedlar. Korta slogans som prisar ”Nio kommentarer om kommunistpartiet” och Falun Gong, samt om att ställa förre diktatorn Jiang Zemin inför rätta, har synts på vissa sedlar.

En person i Chengdu sade: ”Detta är ingen nyhet längre. Jag lade märke till en person som gjorde det här för flera månader sedan. Andra vänner sade också: ”När vi handlar i affärer och får tillbaka växel kan man läsa uttalanden som: ”Läs ’Nio kommentarer’, rädda dig själv och säkra fred och säkerhet genom att omgående gå ur kkp.” Det är många människor som har sett och använt dessa sedlar.
I Peking sade en person att han hade han hört en biljettförsäljare på bussen säga att hon nyligen  hittat uttalanden om ”Nio kommentarer”, att gå ur kkp, eller ”Global Coalition to Bring Jiang to Justice” på pengarna från biljettautomaten. Hon hade sagt: ”Hur ska jag kunna lämna in dessa sedlar?”

För en tid sedan skickade en person en länk till Epoch Times International med bilder på uttalanden om utträden ur partiet på 1-yuan, 5-yuan och 10-yuansedlar. Personen tillade: ”1-yuan sedeln är mest använda när man ska åka buss.”

Engelsk version:
http://www.theepochtimes.com/news/5-11-19/34777.html
Kinesisk version:
http://epochtimes.com/gb/5/11/18/n1124673.htm


5-yuanssedel med uttalandet ”Gå ur det onda partiet, sprid vitt de Nio kommentarerna.”(Foto: Epoch Times)

5-yuanssedel med uttalandet ”Gå ur det onda partiet, sprid vitt de Nio kommentarerna.”(Foto: Epoch Times)