Akvarellmålare älskade måleriet i föreställningen


Divine Performing Arts (DPA) hade sin sista föreställning på Buell Theatre i Denver Performing Arts Complex, lördagen den 31 januari som är en del av 2009 års världsturné.

Denise, en akvarellmålare, älskade föreställningen. Hon älskade detaljerna och den målade bilden som användes som bakgrund på scenen, berättelserna, artisterna och deras kläder. 

– Jag älskade det. Det var vackert och färgglatt, jag tyckte om allt, sade hon.

– Jag älskar hur de använde tygerna i kläderna de hade på sig. Koreografin var vacker. Det gick från mycket mjukt och spännande, till väldigt lugnt. Det var förtjusande, det var verkligen… visuellt … så ljust och helt, det var underbart. Det var bra gjort.

Hon uppskattade särskilt artisternas skicklighet och förmåga att få med sig publiken samt bli berörda av föreställningen.

– Man kunde se på artisternas ansiktsuttryck att de gav allt av sig. Jag blev förvånad över att det inte bara var dans, utan också trummor. Det var berättelser genom hela föreställningen. Det förväntade jag mig inte, det var verkligen underbart.

Denise tyckte att den
andliga delen av föreställningen var inspirerande och uppmuntrade publiken till att vara ärliga och ha medlidande.

– För mig personligen så tyckte jag att [föreställningen] var hjärtlig. Jag tyckte att den uppmuntrade oss till sanning och medlidande i vårt dagliga liv och under vår livsväg. …Jag anser att den andliga biten är en mycket viktig del av helheten.

Mazzoni som arbetar som konsult, älskade också föreställningen. Hon värdesatte den andliga medvetenheten och att den inspirerade en till att vara ärlig… accepterandet.

– Jag tyckte om den på samma sätt som hon gjorde [hänvisar till Denise] och lite till. Den var mycket … respektingivande och djupsinnig … Jag kunde ta till mig den andliga meningen i alltihop och det var underbart.

– Att man faktiskt känner till sanningen eller uppträder på ett avsiktligt sätt, löser upp all smärta i våra liv och det finns ett rätt sätt om vi är villiga att erkänna det. Allting har ett syfte och är upprätt, allting arbetar tillsammans för det bästa och allt är bra.

– Och uppfattningen om hoppet, uppfattningen att i sanningen finns det verkligen hopp.

– Jag uppskattar att det var så välgjort. Jag är så glad att jag såg den och hade möjlighet att komma.

Denver, Colorados huvudstad, är belägen precis en ”mile” ovanför 
havsnivån och här finns en av världens största ”Performing Arts Complexes”.

Det här är den sista föreställningen med Divine Performing Arts Touring Company i Denver. 

Översatt från: http://en.epochtimes.com/n2/content/view/11313/