Affärskvinna reste 50 mil och tog med 30 kunder till Shen Yun
Jessica Sterner från Göteborg skulle vilja ta med sin mamma på Shen Yuns Chinese Spectacular. (Foto: Jens Almroth/The Epoch Times)


Jessica Sterner arbetar som affärsutvecklare för ett stort företag och reste de 50 milen från Göteborg bara för att se Chinese Spectacular på Cirkus i Stockholm på onsdagen. Hon kom heller inte ensam, utan hade tagit med sig 30 kunder.

– Det känns jättebra, det var två underbara timmar. Jag kan inte riktigt beskriva mina känslor. Det är så mycket glädje, så många härliga känslor. Showen är väldigt mäktig och det är en verkligt underbar känsla av glädje inuti, sade Sterner.

Hon var väldigt imponerad av ”Vattennymfer”.

– Den var väldigt annorlunda. Jag vet inte, det var bara en känsla… jag kände bara något, fantastiskt. Jag tycker om den så mycket, den förändrade verkligen något i mitt hjärta.

Sterners mamma är den person hon mest av allt skulle vilja ta med på föreställningen.

Jag vill att hon ska se den. Jag vill att hon ska se det jag såg, sade hon och skrattade.

– Jag såg glädje, jag såg något annorlunda.

– Den var så bra och hade så mycket glädje att jag vill berätta det för alla. Alla mina vänner och hela min familj likaså, jag vill verkligen att de ska se och höra det jag har fått se och höra ikväll.

– Allting är helt enkelt fantastiskt. Det är så mycket färg. Det känns jättebra. Bilderna, kläderna – allting. Allting är annorlunda och fantastiskt.

Det var första gången hon såg föreställningen berättade hon.

– Men det kommer inte att bli den sista, det lovar jag.

– Det är en fantastisk föreställning, väldigt spektakulär.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org” target=”_blank”>www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För att läsa fler av våra artiklar om föreställningen, gå in på http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-3-27/68102.html