Advokat: ”Allting överträffade mina förväntningar”
Ruxandra Chiric på Chinese Spectacular i Bukarest på tisdagskvällen. (Foto: Christina Furman/The Epoch Times)


– Det var en fantastisk föreställning, bättre än jag förväntat mig, sade Ruxandra Chiric efter att ha sett Divine Performing Arts Chinese Spectacular på Nationalteatern i Bukarest på tisdagskvällen.

– Jag ville verkligen se den. Jag bjöd in många vänner och blev sannerligen inte besviken. Jag blev mycket imponerad. Allting överträffade mina förväntningar.

Chiric, som är advokat till yrket, berömde kvaliteten på föreställningen ur ett internationellt perspektiv.

– Jag har sett många föreställningar i världen, [bland annat] i New York och i London, men den här gjorde verkligen intryck på mig på ett särskilt sätt… och detta efter en föreställning som gavs av Balashov Theatre i Bukarest. De gav en föreställning med opera från Kiev, men ändå lyckades [Chinese Spectacular] verkligen imponera på mig. Den var underbar, sade Chiric.

Sulana Pusca som också såg föreställningen sade:

– Personligen blev jag förbluffad, eftersom det var så mycket mer än jag förväntat mig. Det var något helt otroligt… Jag är verkligen glad över att få se en sådan ren form av [kultur].

Pusca sade att hon speciellt tyckte om ”Godhetens frukt” och ”Medvetenhetens kraft”.

– De visar effekten av storartade värderingar som är universella för alla människor. Jag tyckte mycket om dessa värderingars seger i hjärtat och sinnet hos människor, i jämförelse med ett fåtal personer klädda i svart [i ett av numren] som inte är öppna för dessa, sade Pusca.

Nick Opre, som såg tisdagens föreställning tillsammans med Pusca, sade att den var ”mycket trevlig”.

– Det är helt omöjligt att inte uppskatta den… de andliga värderingarna och betydelsen… och den gudomliga betydelsen i föreställningen. Det är det viktigaste. Jag är tacksam, sade Opre.

– Den var väldigt viktig – den hade en mycket bra inverkan. Det är en underbar föreställning, sade Pusca.

Båda två sade att de skulle vilja se föreställningen igen nästa år, och Pusca tillade att artisterna var ”väldigt, väldigt bra och det var en ära för oss att få vara en del av den här föreställningen”.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För att läsa fler av våra artiklar om föreställningen, gå in på http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-4-9/68889.html