loading
Mat

Så lyckas du med bästa våfflan

Eva Sagerfors

Våfflor går hem hos många den här tiden på året, och kanske speciellt på våffeldagen. Att grädda våfflor är enkelt i sig, men att lyckas få dem så där frasiga och krasiga är inte lika självklart.

Linda Andersson driver den populära bloggen Lindas bakskola sedan tre år tillbaka. Här bjuder hon på sina bästa tips och recept.

Så hur får vi alltså till den där frasiga och goda våfflan?

Läs mer

Mest lästa

Rekommenderat

loading
Mat

Så lyckas du med bästa våfflan

Eva Sagerfors

Våfflor går hem hos många den här tiden på året, och kanske speciellt på våffeldagen. Att grädda våfflor är enkelt i sig, men att lyckas få dem så där frasiga och krasiga är inte lika självklart.

Linda Andersson driver den populära bloggen Lindas bakskola sedan tre år tillbaka. Här bjuder hon på sina bästa tips och recept.

Så hur får vi alltså till den där frasiga och goda våfflan?

Rekommenderat

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad (föräldraledig)

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024