Från Sibirien till Explorers Club i New York

Många vill höra om Mikael Strandbergs och Johan Ivarssons strapatser genom Sibirien. På söndag ska Mikael föreläsa på anrika Explorers Club i New York, något bara en handfull svenskar gjort det tidigare.

 
Särnakillen Mikaels och Malungskillen Johans 300 mil långa färd genom Sibirien väcker intresse på alla håll just nu. Mikaels föredrag på prestigefyllda the Royal Geographical Society i London i höstas gjorde succé.

Sibirienexpeditionen har också fått publicitet i den ärofyllda Explorers Journal. Tidningen publicerade ett tio sidor långt reportage med många vackra färgbilder samt en bild på förstasidan, skriver Mora Tidning.

Färden betraktas som en av de mest intressanta under 2005 av Explorers Webb, som också är en av de största äventyrssidorna på nätet.

Den 19 mars ska Mikael Strandberg med sin fru Titti hålla föredraget i Explorers Clubs lokaler i New York och dagen innan är de hedersgäster på klubbens årliga bankett.

Efter New York väntar England, Cypern, Turkiet och Tyskland på att få höra om den långa expeditionen. I Sverige kan vi se äventyret i SVT den 16 april kl. 20.00.
 

Gilla oss på Facebook!