Kakbotten:
3 dl dinkelsikt
2 dl fullkornsdinkel
7 ägg
2 ½ dl råsocker
2 ½ dl smör
1 ½ dl kakaopulver
Kräm:
3 dl turkisk yoghurt
1 dl hallonsylt
marsanpulver
2 dl hackade valnötter
Dekor:
riven vit choklad
geléhallon
Tillredning:
Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt mjöl och kakao och vänd slutligen ner det avsvalnade smälta smöret.
Bred ut på ett bakplåtspapper och grädda i 180 grader cirka 30 minuter för en halvhård botten (15 min för en mjuk botten).
Vispa turkisk yoghurt och hallonsylt med marsanpulver till lagom konsistens, tillsätt några droppar röd karamellfärg.
Grovhacka valnötterna, blanda dem i krämen och bred jämt över kakan när den svalnat, garnera slutligen med hjärtströssel eller vitchokladrasp.
Skär i rutor eller ta ut med hjärtmått och lägg på hallonhjärtan.
Ställ i frysen till serveringen.